/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, drum spre Iad, sat cucerit și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

Caz cumplit la Chițcani! Un minor de 14 ani, găsit mort și legat de un copac în pădure

missing
30 august 2020, ora 14:06

Caz cumplit la Chițcani, regiunea transnistreană. Un minor de 14 ani a fost găsit mort în pădure. Băiatul avea multiple semne de moarte violentă și era legat de un copac.

Potrivit așa-zisului minister de interne din stânga Nistrului, copilul ar fi fost ucis în bătaie de către un tânăr de 21 de ani, anterior judecat pentru furt și tentative de a evada din pușcărie.

Adolescentul era dat dispărut de trei zile de mama sa. Oamenii legii l-au găsit mort în pădure, cadavrul fiind în stare de putrefacție deja, din cauza căldurii.

Potrivit MVD-ului transnistrean, ucigașul de 21 de ani ar fi recunoscut crima și a mărturisit că ar fi vrut să „îi dea o lecție” băiatului, care le-ar fi spus polițiștilor despre participarea sa la un furt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram