Doi tineri din orașul Bălți au fost surprinși în timp ce inhalau stupefiante în plină stradă. Un echipaj de carabinieri din cadrul Direcției regionale Nord i-a observat aseară pe o stradă din municipiu, având un comportament neadecvat.

Miltarii s-au apropiat de cei doi și au depistat că aveau o sticlă din plastic cu volumul de 0,5 litri cu un capac confecționat din folie de argint și o hârtie în care se afla înpachetată o substanță vegetală de culoare verzuie cu miros specific.

La fața locului a fost chemată grupa operativă a IP Bălți pentru identificarea persoanelor și documentarea cazului.

Ulterior, cei doi tineri de 29 și respectiv 32 de ani, au fost esortați la Dispanserul narcologic al Spitalului Clinic mun. Bălți, unde au fost supuși expertizei narcologice. Rezultatul expertizei a stabilit că indivizii consumaseră “barbiturat metadon”, un drog ce acționează asupra sistemului nervos central.

Oamenii legii investighează cazul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!