/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Doi tineri, prinși de carabinieri în timp ce inhalau stupefiante în plină stradă, la Bălți

30 august 2020, ora 15:22

Doi tineri din orașul Bălți au fost surprinși în timp ce inhalau stupefiante în plină stradă. Un echipaj de carabinieri din cadrul Direcției regionale Nord i-a observat aseară pe o stradă din municipiu, având un comportament neadecvat.

Miltarii s-au apropiat de cei doi și au depistat că aveau o sticlă din plastic cu volumul de 0,5 litri cu un capac confecționat din folie de argint și o hârtie în care se afla înpachetată o substanță vegetală de culoare verzuie cu miros specific.

La fața locului a fost chemată grupa operativă a IP Bălți pentru identificarea persoanelor și documentarea cazului.

Ulterior, cei doi tineri de 29 și respectiv 32 de ani, au fost esortați la Dispanserul narcologic al Spitalului Clinic mun. Bălți, unde au fost supuși expertizei narcologice. Rezultatul expertizei a stabilit că indivizii consumaseră “barbiturat metadon”, un drog ce acționează asupra sistemului nervos central.

Oamenii legii investighează cazul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram