/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Drag race: Noul Porsche 911 Turbo S vs Ferrari 812 Superfast vs Lamborghini Aventador SVJ

missing
30 august 2020, ora 14:40

Noul Porsche 911 Turbo S a fost pus să se înfrunte pe o distanţă de 402 metri cu nişte super maşini de origine italiană, care au motoare natural aspirate şi un număr dublu de cilindri!

Este capabil să se prezinte respectabil în această competiţie, în faţa unor concurenți serioşi care mai şi costă semnificativ mai mult?

În mod tradiţional s-au testat performanţele maşinilor cu start de pe loc (inclusiv cu sistem Launch Control inclus), din mers de la o viteză de 80 km/h în moduri Auto/Sport şi distanţa de frânare (mecanismele de frânare propriu-zise) de la o viteză de 112.65 km/h. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram