Noul Porsche 911 Turbo S a fost pus să se înfrunte pe o distanţă de 402 metri cu nişte super maşini de origine italiană, care au motoare natural aspirate şi un număr dublu de cilindri!

Este capabil să se prezinte respectabil în această competiţie, în faţa unor concurenți serioşi care mai şi costă semnificativ mai mult?

În mod tradiţional s-au testat performanţele maşinilor cu start de pe loc (inclusiv cu sistem Launch Control inclus), din mers de la o viteză de 80 km/h în moduri Auto/Sport şi distanţa de frânare (mecanismele de frânare propriu-zise) de la o viteză de 112.65 km/h. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!