/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

CNA și procurorii fac percheziții la Combinatul Serviciilor Funerare. Este vizată administrația cimitirului „Sfântul Lazăr”

missing
01 septembrie 2020, ora 09:59

Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii desfăşoară percheziţii pe 22 de adrese din capitală. Acțiunile au loc în cadrul unor dosare penale, pornite pe fapte de corupere activă, pasivă şi escrocherie, comise de către un grup de persoane, angajate ale Întreprinderii Municipale „Combinatul Serviciilor Funerare”.

Nemijlocit, este vizată administraţia cimitirului Sfântul Lazăr din Chişinău. Funcţionarii sunt bănuiţi că ar fi obţinut profituri ilegale din vânzărea locurilor de înhumare pentru decedaţi, dar şi pentru rezervarea acestora”, precizează purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

Deocamndată, CNA nu a precizat numărul persoanelor reţinute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram