„Pentru că sunt unicul candidat cu adevărat independent și liber, sunt candidatul oamenilor, nu răspund la butoanele de comandă ale nimănui, nici din interior și nici din exteriorul țării”. Este declarația făcută de Andei Năstase, după ce a fost desemnat candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. 

Năstase i-a îndemnat pe oameni ca în cadrul scrutinului din toamnă „să facă alegerea corectă” și a vorbit la prezent despre Blocul ACUM, destrămat de altfel de mai mult timp, dar și despre unitatea forțelor politice pro-europene.

„La înființarea Blocului ACUM s-a vorbit despre elementele care susțin ideea de UNITATE NAȚIONALĂ. Oamenii și-au dorit acest Bloc, au crezut în el, l-au votat și astfel Moldova a avut doar de câștigat”, a spus Andrei Năstase.

„Iată de ce astăzi, în prima zi a celei mai importante confruntări electorale din ultimul deceniu, ținând cont de realități, de dorințele oamenilor și de misiunea istorică pe care noi, ca generație, trebuie să ne-o asumăm în
această toamnă, vă spun tuturor că Blocul ACUM există. Nimic, dar absolut nimic, nu poate destrăma unitatea noastră națională în jurul crezului nostru. Nimic nu le poate lua oamenilor încrederea în cei care construiesc, în cei care adună, în cei care luptă și muncesc pentru toți oamenilor.
Blocul ACUM există. Blocul ACUM sunt oamenii Moldovei, sunteți voi toți, cei care v-ați săturat să așteptați schimbarea și ați decis ca în această toamnă să o faceți prin implicarea și votul vostru responsabil”, a subliniat candidatul Platformei DA la prezidențialele de anul acesta.

Amintim că astăzi, Consiliul Național Politic al Platformei DA a aprobat candidatura lui Andrei Năstase la alegerile din 1 noiembrie pentru funcția de președinte al țării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!