Partidul „Pro Moldova” a decis cine va fi candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din toamnă. Consiliul partidului l-a înaintat pe Andrian Candu în această postură.

Fostul democrat a declarat că este onorat să fie candidatul formațiunii și că va organiza o campanie corectă în acest scrutin.

Sunt onorat pentru o astfel de provocare și această misiune care presupune o mare responsabilitate. Vom face o campanie corectă, dar și de informare pentru a le spune cetățenilor Republicii Modlova ce înseamnă această funcție de președinte”, a precizat Candu.

Până acum, și-au anunat intenția de a candida Tudor Deliu din partea Partidului Liberal Democrat, Renato Usatîi din partea „Partidului Nostru”, Dorin Chirtoacă din partea Blocului electoral UNIREA, Andrei Năstase din partea Platformei DA și Octavian Țîcu din partea Partidului Unității Naționale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!