/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pro Moldova și-a înaintat candidatul pentru prezidențiale. Candu: „Sunt onorat”

missing
01 septembrie 2020, ora 19:06

Partidul „Pro Moldova” a decis cine va fi candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din toamnă. Consiliul partidului l-a înaintat pe Andrian Candu în această postură.

Fostul democrat a declarat că este onorat să fie candidatul formațiunii și că va organiza o campanie corectă în acest scrutin.

Sunt onorat pentru o astfel de provocare și această misiune care presupune o mare responsabilitate. Vom face o campanie corectă, dar și de informare pentru a le spune cetățenilor Republicii Modlova ce înseamnă această funcție de președinte”, a precizat Candu.

Până acum, și-au anunat intenția de a candida Tudor Deliu din partea Partidului Liberal Democrat, Renato Usatîi din partea „Partidului Nostru”, Dorin Chirtoacă din partea Blocului electoral UNIREA, Andrei Năstase din partea Platformei DA și Octavian Țîcu din partea Partidului Unității Naționale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram