Cu un patrimoniu off-road care se întinde pe parcursul a aproximativ 70 de ani, iconicul Land Cruiser al Toyota rămâne unic în segmentul său pentru capacitatea sa de a combina o calitate remarcabilă, durabilitate și fiabilitate cu performanțe off-road fără egal și niveluri din ce în ce mai mari de lux, confort al ocupanților și prestigiu de proprietate.

Disponibil în mai mult de 190 de țări din întreaga lume – cele mai multe dintre toate modelele Toyota existente – abilitățile de neegalat ale Land Cruiser în off-road i-au câștigat o reputație solidă, ca fiind unul dintre cele mai rezistente și mai fiabile maşini 4×4, făcându-l astfel şi lider de vânzări în segment în numeroase țări europene.

Pentru gama anului 2021, anume pentru aceste ţări europene, Toyota şi detaliază un update care anterior a fost anunţat pentru modelul în specificaţie japoneză. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!