/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Toyota detaliază pachetul de actualizări pregătit pentru LC Prado. Cu motorul modern este mai sprinten şi mai econom

missing
01 septembrie 2020, ora 09:01

Cu un patrimoniu off-road care se întinde pe parcursul a aproximativ 70 de ani, iconicul Land Cruiser al Toyota rămâne unic în segmentul său pentru capacitatea sa de a combina o calitate remarcabilă, durabilitate și fiabilitate cu performanțe off-road fără egal și niveluri din ce în ce mai mari de lux, confort al ocupanților și prestigiu de proprietate.

Disponibil în mai mult de 190 de țări din întreaga lume – cele mai multe dintre toate modelele Toyota existente – abilitățile de neegalat ale Land Cruiser în off-road i-au câștigat o reputație solidă, ca fiind unul dintre cele mai rezistente și mai fiabile maşini 4×4, făcându-l astfel şi lider de vânzări în segment în numeroase țări europene.

Pentru gama anului 2021, anume pentru aceste ţări europene, Toyota şi detaliază un update care anterior a fost anunţat pentru modelul în specificaţie japoneză. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram