În acest an, mulți dintre elevi au ascultat sunetul primului clopoțel… online. În fața calculatoarelor, tabletelor sau telefoanelor, elevii și profesorii au dat startul unui nou an școlar. 

Prima oră de diriginție, în acest an, a fost dedicată măsurilor de protecție pe care trebuie să le respecte elevii. Profesorii le-au explicat elevilor cum trebuie să se comporte în școală, atunci când vor fi reluate orele cu prezența fizică a elevilor și de ce este important să păstreze distanța socială.

Trebuie să aveți sticluța cu apă personală, nimeni pe nimeni nu servește cu nimic, nici cu tartine, nici cu bomboane, cu nimic”, le-a explicat profesoara elevilor.

Mai jos vedeți cum a avut loc primul sunet online și prima oră de diriginție.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!