/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Primul clopoțel a răsunat astăzi... online

missing
01 septembrie 2020, ora 10:46

În acest an, mulți dintre elevi au ascultat sunetul primului clopoțel… online. În fața calculatoarelor, tabletelor sau telefoanelor, elevii și profesorii au dat startul unui nou an școlar. 

Prima oră de diriginție, în acest an, a fost dedicată măsurilor de protecție pe care trebuie să le respecte elevii. Profesorii le-au explicat elevilor cum trebuie să se comporte în școală, atunci când vor fi reluate orele cu prezența fizică a elevilor și de ce este important să păstreze distanța socială.

Trebuie să aveți sticluța cu apă personală, nimeni pe nimeni nu servește cu nimic, nici cu tartine, nici cu bomboane, cu nimic”, le-a explicat profesoara elevilor.

Mai jos vedeți cum a avut loc primul sunet online și prima oră de diriginție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram