În urmă cu aproape două săptămâni site-urile de știri din țara noastră dădeau în continuu știrea legată de primul Porsche Taycan venit în Republica Moldova. Este până la urmă un model deosebit de interesant.

Nu de alta, dar acesta este primul model electric din gama actuală Porsche, iar dacă este să ne întoarcem la versiunea care a venit în Moldova, Taycan Turbo, atunci aici vorbim despre un electromobil ce poate accelera 0-100 km/h în 3.2 secunde, poate merge cu 260 km/h și cel mai important își poate bucura proprietarul cu autonomie de mers pe electricitate ce poate varia între 383 și 452 de kilometri, în dependență de stilul de a conduce.

Fiți siguri că niciun electromobil nu mai poate demonstra aceleași cifre. Iar dacă este să vorbim despre tehnologii și calitatea materialelor, atunci între Taycan și cel mai apropiat concurent de la Tesla ar fi o prăpastie enormă. O galerie completă de fotografii o puteţi vizualiza în articolul integral de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!