/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Reportaj AutoBlog.MD: Întâlnire exclusivă cu primul Porsche Taycan Turbo venit în Moldova

missing
01 septembrie 2020, ora 14:10

În urmă cu aproape două săptămâni site-urile de știri din țara noastră dădeau în continuu știrea legată de primul Porsche Taycan venit în Republica Moldova. Este până la urmă un model deosebit de interesant.

Nu de alta, dar acesta este primul model electric din gama actuală Porsche, iar dacă este să ne întoarcem la versiunea care a venit în Moldova, Taycan Turbo, atunci aici vorbim despre un electromobil ce poate accelera 0-100 km/h în 3.2 secunde, poate merge cu 260 km/h și cel mai important își poate bucura proprietarul cu autonomie de mers pe electricitate ce poate varia între 383 și 452 de kilometri, în dependență de stilul de a conduce.

Fiți siguri că niciun electromobil nu mai poate demonstra aceleași cifre. Iar dacă este să vorbim despre tehnologii și calitatea materialelor, atunci între Taycan și cel mai apropiat concurent de la Tesla ar fi o prăpastie enormă. O galerie completă de fotografii o puteţi vizualiza în articolul integral de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram