Bărbatul care a fost transportat ieri cu echipa SMURD de la Soroca la Chișinău a decedat. Acesta a suferit arsuri pe 85% din suprafața corpului, după ce s-a electrocutat la o carieră de piatră, și nu a supraviețuit.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de Rodica Racu, purtătoarea de cuvânt a Centrului de Leziuni Termice din cadrul Spitalului Clinic de Traumatologie. 

Pacientul a fost transportat conectat la aparatul de respirație artificială. „Pacientul a fost transferat în stare gravă, cu arsuri prin flamă electrică gradul I, II, III, IV, a feței, gâtului, membrelor superioare și inferioare în proporție de 85% din suprafața corpului. Arsura căilor respiratorii era de gradul II, III. La tratamentul indicat, răspuns pozitiv nu a fost. În pofida tuturor măsurilor, pacientul a decedat”. a precizat Rodica Racu.

Incidentul a avut loc pe data de 31 august. După ce a fost internat în Spitalul raional din Soroca, acesta a fost transportat ieri, cu o echipă aeriană SMURD, la Chișinău.

/FOTO/ Intervenție SMURD la Soroca. Un bărbat a fost adus de la Soroca la Chișinău cu arsuri pe tot corpul

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!