/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Maia Sandu: „Hoții au adunat averi nemăsurate, iar oamenii buni s-au pomenit ducând o viață tot mai grea”

missing
02 septembrie 2020, ora 11:33

Deputații PAS cred că Maia Sandu este persoana care va aduce schimbările mult așteptate de moldoveni. Aceștia și-au declarat susținerea în cadrul unei conferințe de presă a PAS. Asta după ce Maia Sandu a fost desemnată oficial candidată la prezidențiale din partea PAS.

„Nu va fi doar o victorie împotriva lui Dodon, ci o victorie împotriva hoției și a sărăciei”, a declarat deputatul Sergiu Litvinenco.

„Noi primarii am început schimbarea din localitățile noastre, iar pentru o continuitate trebuie să schimbăm prioritățile și la nivel de țară. Sperăm că victoria va fi de partea oamenilor buni”, a declarat o altă membră PAS.

„Hoții au adunat averi nemăsurate, iar oamenii buni s-au pomenit ducând o viață tot mai grea. Hoția a pus mâna pe justiție. La 29 de ani de independență privim cu tristețe drumul care l-am parcurs până acum și ne întrebăm dacă e prea târziu? Nu e târziu. Cred cu tărie că lucrurile pot fi îndreptate”, a declarat Maia Sandu.

„E vremea să ne întrebăm ce fel de președinte vrem să avem în următorii 4 ani. Unul care să unească societatea, care să fie de partea oamenilor cinstiți, care respectă legea, curajos și cumpătat? Dacă vrem aceste lucruri, atunci avem cu toții un obiectiv comun. Nu mergem în această campanie doar ca să participăm, doar ca să facem publicitate sau să ne răzbunăm. Noi mergem în alegeri ca să câștigăm, ca să construim o țară pentru oamenii buni. Oamenilor le aparține puterea”, a mai adăugat Maia Sandu.

La eveniment a participat și scriitorul Vladimir Beșleagă. Acesta și-a declarat susținerea pentru lidera PAS.

„Îi mulțumesc Maiei Sandu pentru că vine să-mi resusciteze un vis vechi. Să văd venind adevărul, tinerețea și revenirea acestui neam din somnul cel letargic”, a declarat Beșleagă.

Amintim că, acum doi ani scriitorul a mai susținut-o public și pe Monica Babuc.

„Am susținut că m-a invitat și eu nu pot să refuz o doamnă. Un bărbat l-aș refuza, dar pe o doamnă nu o pot refuza. Am vorbit despre ea ca despre un profesionist, un om de cultură, inteligent care face față datoriilor ei”, declara pe atunci Beșleagă.

Până acum, au mai anunțat că vor candida: președintele PL, Dorin Chirtoacă, liderul PUN, Octavian Țîcu, Andrian Candu, grupul Pro Moldova, Rentao Usatîi din partea Partidului Nostru, Tudor Deliu, PLDM. Scrutinul va avea loc pe 1 noiembrie, iar doritorii de a participa trebuie să îndeplinească toate formalitățile până pe 1 octombrie, pentru a fi înscriși în cursă.

Maia Sandu a participat și la alegerile prezidențiale din 2016, atunci aceasta a pierdut în fața contracandidatului său, actualul președinte, Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram