Astăzi, 2 septembrie 2020, este o zi importantă pentru Mercedes-Benz. Marchează atât ziua de naştere a noii generaţii a modelului S-Class, în caroserie W223, cât şi deschiderea unei noi fabrici, a treia cea mai mare construcţie din Germania (după cum afirmă producătorul), unde anume acest sedan va fi primul produs făcut acolo.

După mai multe luni de pregătire pentru premieră şi anunţare a diverselor informaţii despre acest model, iată că a debutat în toată splendoarea. Prima impresie este că germanii totuşi nu l-au urâţit de tot, comparativ cu un încă actual W222 facelift, calificare pe care i-am dat-o atunci când am văzut primele imagini de o calitate inferioară.

Noul S-Class a păstrat în mare măsură formele corpului predecesorului său, însă iată designul părţii frontale, posterioare, dar şi cel interior, sunt absolut noi. Mai ales în habitaclu s-a muncit de nota 10, pe bune! Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!