/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Premieră mondială: Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class – tot ce trebuie să ştii despre flagship-ul mărcii

missing
02 septembrie 2020, ora 12:03

Astăzi, 2 septembrie 2020, este o zi importantă pentru Mercedes-Benz. Marchează atât ziua de naştere a noii generaţii a modelului S-Class, în caroserie W223, cât şi deschiderea unei noi fabrici, a treia cea mai mare construcţie din Germania (după cum afirmă producătorul), unde anume acest sedan va fi primul produs făcut acolo.

După mai multe luni de pregătire pentru premieră şi anunţare a diverselor informaţii despre acest model, iată că a debutat în toată splendoarea. Prima impresie este că germanii totuşi nu l-au urâţit de tot, comparativ cu un încă actual W222 facelift, calificare pe care i-am dat-o atunci când am văzut primele imagini de o calitate inferioară.

Noul S-Class a păstrat în mare măsură formele corpului predecesorului său, însă iată designul părţii frontale, posterioare, dar şi cel interior, sunt absolut noi. Mai ales în habitaclu s-a muncit de nota 10, pe bune! Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram