/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Țîcu, după înregistrarea la CEC a grupului de inițiativă: „Eu, ca luptător, sunt pregătit pentru orice fel de confruntare”

missing
02 septembrie 2020, ora 14:13

Candidatul Partidului Unității Naționale la prezidențiale, Octavian Țîcu, a depus astăzi la CEC documentele pentru înregistrarea grupului său de inițiativă, care urmează să adune semnăturile necesare. Ulterior, Țîcu a declarat că este pregătit pentru următoarea campanie electorală.

Nu cred că pentru un partid care are ambiții de a prelua guvernarea ar trebui să fie o problemă colectarea a 15 mii de semnături. Eu, ca luptător, sunt pregătit pentru orice fel de confruntare. Am în spate experiența politică a mai multor campanii electorale și parlamentare, și locale. Vom vedea cum va fi”. a declarat candidatul PUN.

Totodată, Octavian Țîcu susține că pandemia de COVID-19 n-ar trebui să fie un impediment în desfășurarea scrutinului pentru fotoliul de președinte.

Indiferent de condițiile și circumstanțele în care suntem, am avut și experiențe în care s-a făcut alegeri și pe timp de război, foamete, pandemii. Vom încerca să convingem cetățenii Republicii Moldova că exercițiul democratic trebuie respectat. Adunarea semnăturilor este un test important pentru fiecare candidat”, a precizat Țîcu.

Amintim că astăzi la CEC au depus actele mai multe formațiuni politic pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram