Candidatul Partidului Unității Naționale la prezidențiale, Octavian Țîcu, a depus astăzi la CEC documentele pentru înregistrarea grupului său de inițiativă, care urmează să adune semnăturile necesare. Ulterior, Țîcu a declarat că este pregătit pentru următoarea campanie electorală.

Nu cred că pentru un partid care are ambiții de a prelua guvernarea ar trebui să fie o problemă colectarea a 15 mii de semnături. Eu, ca luptător, sunt pregătit pentru orice fel de confruntare. Am în spate experiența politică a mai multor campanii electorale și parlamentare, și locale. Vom vedea cum va fi”. a declarat candidatul PUN.

Totodată, Octavian Țîcu susține că pandemia de COVID-19 n-ar trebui să fie un impediment în desfășurarea scrutinului pentru fotoliul de președinte.

Indiferent de condițiile și circumstanțele în care suntem, am avut și experiențe în care s-a făcut alegeri și pe timp de război, foamete, pandemii. Vom încerca să convingem cetățenii Republicii Moldova că exercițiul democratic trebuie respectat. Adunarea semnăturilor este un test important pentru fiecare candidat”, a precizat Țîcu.

Amintim că astăzi la CEC au depus actele mai multe formațiuni politic pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!