/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

A pus pe jar poliția. Un minor, în vârstă de 16 ani, a băut cu prietenii, apoi a sunat la 112 și a anunțat că este o bombă

missing
03 septembrie 2020, ora 17:12

A pus pe jar poliția, chiar în prima zi de școală. Un minor de 16 ani a fost reținut, după ce a sunat la serviciul 112 și a anunțat că un local din Capitală este minat. Audiat de polițiști, minorul și-a recunoscut vina și le-a spus oamenilor legii că era beat, când a sunat. Acum, el riscă până la doi ani de închisoare sau amendă de până la 42.500 de lei.

“Pentru ce ai fost adus la Inspectoratul de poliție Râșcani?- Am băut cu prietenii, apoi am cerut telefonul de la un bărbat ca să fac un apel și am sunat la 112.”

Totul s-a întâmplat în ziua de 1 septembrie, pe strada Dumitru Râșcanu, din Capitală.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „ La fața locului, imediat au fost orientate și îndreptate toate serviciile specializate, echipaje ale BPRO, grupa operativă a IP Râșcani, angajații IGSU și „BOMBTEH”. Urmare a verificării localului de către experții „BOMBTEH”, obiecte explozibile ori suspecte în local nu au fost depistate.”

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal. Acum, minorul riscă amendă de până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau până la doi ani de închisoare.

Reporter: Cătălin GORIA

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram