MacKenzie Scott a devenit cea mai bogată femeie din lume după ce a detronat-o în această săptămână pe moștenitoarea imperiului L’Oreal, Françoise Bettencourt Meyers.

Averea lui Scott a ajuns la 68 de miliarde de dolari,în timp ce Bettencourt Meyers a strâns 66,8 miliarde de dolari, potrivit indexului miliardarilor realizat de Bloomberg, citat de tabu.ro. MacKenzie Scott este fosta soție a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai mare retailer online din lume. Ea deține o participație de 4% din compani

După divorț i-a revenit 25% din participația familiei în Amazon. Acțiunile și alte proprietăți reprezintă acum o avere de 68 de miliarde de dolari pentru MacKenzie Scott, care este a 12-a cea mai bogată persoană de pe planetă.

Fosta soție a lui Jeff Bezos susține că a donat în scop caritabil aproape 1,7 miliarde de dolari din averea sa, pentru mai multe organizaţii de binefacere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!