Noua generație Hyundai Tucson este preconizată să debuteze online în data de 15 septembrie. AutoBlog.MD bineînțeles va transmite în direct acest eveniment, dar până atunci iată că Hyundai ne-a bucurat cu primele imagini oficiale ale noului Tucson.

Bineînțeles, coreenii au avut grijă să nu deconspire toate informațiile legate de noua generație, însă din cele trei fotografii putem înțelege că Tucson va evolua semnificativ în comparație cu modelul existent.

Din cele trei fotografii publicate, două ne dau de înțeles cum va arăta partea frontală și cea din spate a mașinii. Fața arată destul de impunător și se laudă cu niște faruri ce înglobează o tehnologie pe care cei de la Hyundai au numit-o “Parametric Hidden Lights” sau Lumini Parametrice Ascunse. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!