/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Noul Hyundai Tucson se prezintă în primele imagini oficiale! Design absolut nou și versiuni diferite de ampatament

missing
03 septembrie 2020, ora 09:40

Noua generație Hyundai Tucson este preconizată să debuteze online în data de 15 septembrie. AutoBlog.MD bineînțeles va transmite în direct acest eveniment, dar până atunci iată că Hyundai ne-a bucurat cu primele imagini oficiale ale noului Tucson.

Bineînțeles, coreenii au avut grijă să nu deconspire toate informațiile legate de noua generație, însă din cele trei fotografii putem înțelege că Tucson va evolua semnificativ în comparație cu modelul existent.

Din cele trei fotografii publicate, două ne dau de înțeles cum va arăta partea frontală și cea din spate a mașinii. Fața arată destul de impunător și se laudă cu niște faruri ce înglobează o tehnologie pe care cei de la Hyundai au numit-o “Parametric Hidden Lights” sau Lumini Parametrice Ascunse. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram