/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ PG anunță despre finalizarea urmăririi penale în privința fraudei bancare ce vizează Victoriabank

missing
03 septembrie 2020, ora 10:16

Procuratura a finalizat urmărirea penală în privința fraudei bancare ce vizează Victoriabank. Despre asta a anunțat procurorul general cu puțin timp în urmă într-o conferință de presă. Dosarul va fi trimis în scurt timp în judecată.

Alexandru Stoianoglo a mai spus că fosta președintă a Consiliului de administrație e cercetată în stare de libertate.

Potrivit Procuraturii Generale, rechizitoriul conține 40 de volume, iar fosta președintă a Consiliul de administrație e acuzată de escrocherie în proporții deosebit de mari.

Stoianoglo a mai subliniat că furtul miliardului a fost posibil din cauza fostei conduceri a BNM și că beneficiarul final al furtului este nimeni altul decât fostul lider al democraților, Vladimir Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram