/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Procurorii anticorupţie vor cere instanţei de judecată arestarea preventivă a trei figuranţi în dosarul Sfântul Lazăr

missing
03 septembrie 2020, ora 10:47

Procurorii anticorupţie vor cere astăzi instanţei de judecată arestarea preventivă a trei figuranţi în dosarul ce ține de „vinderea” mormintelor la cimitirul Sfântul Lazăr din Chișinău. 

Este vorba despre directorul, directorul-adjunct şi un maistru din cadrul administraţiei cimitirului Sfântul Lazăr din Chişinău.

Alte trei persoane din cele reţinute vor fi cercetate în stare de libertate, după ce au încheiat acord de recunoaştere cu urmărirea penală.

Precizăm că, pe 1 septembrie, Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii au desfășurat percheziţii pe 22 de adrese din capitală, în cadrul unor dosare penale, pornite pe fapte de corupere activă, pasivă şi escrocherie, comise de către un grup de persoane, angajate ale Întreprinderii Municipale „Combinatul Serviciilor Funerare”. Şase persoane, dintre care şeful, adjunctul, contabilul şi alţi angajaţi ai administraţiei cimitirului Sfântul Lazăr din Chişinău, au fost reţinute astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram