Procurorii anticorupţie vor cere astăzi instanţei de judecată arestarea preventivă a trei figuranţi în dosarul ce ține de „vinderea” mormintelor la cimitirul Sfântul Lazăr din Chișinău. 

Este vorba despre directorul, directorul-adjunct şi un maistru din cadrul administraţiei cimitirului Sfântul Lazăr din Chişinău.

Alte trei persoane din cele reţinute vor fi cercetate în stare de libertate, după ce au încheiat acord de recunoaştere cu urmărirea penală.

Precizăm că, pe 1 septembrie, Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii au desfășurat percheziţii pe 22 de adrese din capitală, în cadrul unor dosare penale, pornite pe fapte de corupere activă, pasivă şi escrocherie, comise de către un grup de persoane, angajate ale Întreprinderii Municipale „Combinatul Serviciilor Funerare”. Şase persoane, dintre care şeful, adjunctul, contabilul şi alţi angajaţi ai administraţiei cimitirului Sfântul Lazăr din Chişinău, au fost reţinute astăzi de CNA şi procurorii anticorupţie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!