Și președintele Igor Dodon consideră că evenimentul organizat de familia premierului Ion Chicu cu ocazia căsătoriei fiului nu a fost nuntă, ci un eveniment de familie.

Eu îl înțeleg foarte bine ca tată. E un eveniment familial. Eu cred că trebuia de spus deschis. Nu a fost nuntă, că la noi știți cum are loc nunta… cu hostropăț. Nu a fost nuntă, că eu tot m-am documentat, cu până la 50 de persoane din câte știu eu”, a preciazat Dodon.

Totodată, șeful statului este de părere că premierul Chicu nu trebuia să ascundă acest lucru, ci să spună deschis despre eveniment.

Era mult mai simplu de spus sincer: s-au căsătorit, ne ducem să servim o cupă de șampanie. Deschis, să transmită în direct ceremonia și aveau să fie scoase… dar așa, multe interpretări, multe discuții.. urâte discuții”, a menționat președintele.

Dodon consideră o greșeală interzicerea nunților și cumătriilor pe timp de pandemie. Aceasta deși în luna aprilie curent el însuși a anunțat despre faptul că restricțiile în ceea ce privește nunțile trebuie menținute încă câteva luni după anularea stării de urgență.

Este o greșeală să interzici tinerilor să-și facă nuntă. Eu asta am spus-o încă trei luni în urmă. S-au supărat pe mine și medicii, ANSP-ul, și ministra (n.r. Sănătății), și premierul. Eu consider că e o greșeală pentru că viața merge înainte”, a declarat Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!