Vă mai amintiţi de clasicul Chevrolet Corvette în caroserie C3, care în această primăvară a ajuns în Republica Moldova? Proprietarul său a decis să importe legenda americană şi cu forţe locale să o restaureze.

Inclusiv perioada de timp din impasul pandemiei de COVID-19 a permis realizarea acestui lucru cu o mai mare flexibilitate şi iată că acest automobil este practic gata să-şi înceapă o altă etapă din viaţă.

Aşa după cum a afirmat şi proprietarul în reportajul nostru cu prima întâlnire cu această maşină, coupeul cu motor voluminos se planifică a fi exploatat în mod obişnuit pe drumurile din ţara nostră. Vezi cum arată acum şi ce numere de înmatriculare posedă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!