/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Deputatul român de origine din R. Moldova, Constantin Codreanu, a fost rănit într-un accident rutier

missing
04 septembrie 2020, ora 12:57

Deputatul în Parlamentul României opriginar din Republica Moldova, Constantin Codreanu, a suferit diferite traumatisme într-un accident rutier. Parlamentarul susține că în urma impactului mașina în care se afla a fost avariată complet. 

În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină. În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet ”, a menționat Codreanu pe o rețea de socializare.

Deputatul susține că șoferul mașinii în care se afla s-a ales cu traumatism cranio-facial, iar el, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, s-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.

Constantin Codreanu a fost și candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău la cele mai recente alegeri locale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram