Deputatul în Parlamentul României opriginar din Republica Moldova, Constantin Codreanu, a suferit diferite traumatisme într-un accident rutier. Parlamentarul susține că în urma impactului mașina în care se afla a fost avariată complet. 

În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină. În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet ”, a menționat Codreanu pe o rețea de socializare.

Deputatul susține că șoferul mașinii în care se afla s-a ales cu traumatism cranio-facial, iar el, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, s-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.

Constantin Codreanu a fost și candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău la cele mai recente alegeri locale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!