/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Igor Dodon vrea dizolvarea Parlamentului: „Nu corespunde alegerilor din 2019. A apărut noțiunea de transfugi”

missing
04 septembrie 2020, ora 10:20

Președintele Igor Dodon susține că actualul Parlament trebuie dizolvat pentru că „e plin de transfugi” și nu corespunde alegerilor din 2019. Declarația a fost făcută, vineri 4 septembrie, în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

Igor Dodon, președinte R. Moldova:Acest Parlament corespunde sau nu rezultatelor alegerilor? Eu consider că acest parlament nu corespunde rezultatelor alegerilor. A apărut noțiunea de transfugi. Socialiștii nu au niciun transfug, niciun deputat din altă fracțiune. Parlamentul trebuie dizolvat și de creat mecanisme ca un deputat să nu mai treacă de la un partid la altul. A încercat unul să plece, dar l-am adus înapoi. Acela care făcea live-uri din lan..un medic foarte bun, apropo.”

În ceea ce ține de alegerile din noiembrie, șeful statului spune că până pe 11 septembrie va anunța cine este candidatul din partea Partidului Socialiștilor (PSRM) și pe cine v-a susține.

Igor Dodon, președinte R. Moldova:Mai avem timp până pe 11 septembrie, vom anunța până vineri cine este candidatul la prezidențiale din partea PSRM și pe cine voi susține.”

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. Și-au anunțat intenția de a candida: Maia Sandu, Andrei Năstase, Andrian Candu, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram