/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Pe viaductul din Chişinău ar putea apărea treceri pentru pietoni şi piste pentru biciclişti

missing
04 septembrie 2020, ora 13:30

După modificările care se doresc a fi făcute în centrul capitalei, pe străzile Puşkin, Bodoni, Mateevici, bd. Grigore Vieru şi altele aferente, în vederea optimizării traficului şi circulaţiei transportului public, dar şi pentru facilitarea deplasării bicicliştilor, schimbări în acest sens ar putea suferi şi un tronson important al bd. Dacia din sectorul Botanica.

Mai exact spus, pe viaduct, ansamblul de poduri care leagă sectorul Botanica de Centru, se doreşte calmarea şi securizarea traficului rutier! Un proiect în acest sens este deja în curs de dezvoltare.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Victor Chironda, responsabil pe probleme de urbanism, cel care a şi arătat conceptul pe o imagine, menţionând că este doar o schiță de proiect care urmează a fi detalizată. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram