După modificările care se doresc a fi făcute în centrul capitalei, pe străzile Puşkin, Bodoni, Mateevici, bd. Grigore Vieru şi altele aferente, în vederea optimizării traficului şi circulaţiei transportului public, dar şi pentru facilitarea deplasării bicicliştilor, schimbări în acest sens ar putea suferi şi un tronson important al bd. Dacia din sectorul Botanica.

Mai exact spus, pe viaduct, ansamblul de poduri care leagă sectorul Botanica de Centru, se doreşte calmarea şi securizarea traficului rutier! Un proiect în acest sens este deja în curs de dezvoltare.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Victor Chironda, responsabil pe probleme de urbanism, cel care a şi arătat conceptul pe o imagine, menţionând că este doar o schiță de proiect care urmează a fi detalizată. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!