Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

politic

PSRM își asumă cheltuielile pentru publicarea raportului președintelui Dodon, dar nu spune cât costă

04 septembrie 2020, ora 12:03
Distribuie:

Partidul Socialiștilor susține că publicarea raportului de activitate al președintelui și distribuirea lui sub formă de „ediție specială a ziarului „Socialiștii” este o inițiativă proprie a formațiunii, dar evită să spună ce cheltuieli suportă. Despre veniturile alocale pentru aceasta PSRM spune că le va include în rapoartele financiare pe care le va prezenta la Comisia Electorală Centrală.

Totodată, PSRM precizează că raportul președintelui publicată în formă de broșură a fost publicat într-un număr limitat, destinat instituțiilor de presă și diplomaților străini.

Partidul Socialiștilor, care susține politica președintelui Igor Dodon, care l-a înaintat acum patru ani la funcția de șef al statului, din proprie inițiativă tipărește raportul în calitate de o ediție specială a ziarului „Socialiștii”. Informația despre cheltuielile este prezentată de PSRM în rapoartele financiare înaintate la Comisia Electorală Centrală”, menționează reprezentanții formațiunii.

Ieri a devenit cunoscut faptul că rând pe rând, cei 900 de primari din țară primesc colete de la Președinție, care conțin raportul lui Igor Dodon pentru perioada în care se află în funcție, Almanahul politic, dedicat doar lui, și o scrisoare adresată primarilor.

/VIDEO/ Igor Dodon le-a expediat primarilor câte un colet. Nu spune cât a costat

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram