/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Stopurile digital OLED de pe Audi Q5. Cum funcţionează şi cât costă o semnătură luminoasă

missing
04 septembrie 2020, ora 11:04

În iunie 2020, o nouă generație a tehnologiei de iluminare a fost lansată în premieră odată cu noul Audi Q5 facelift. Este vorba despre tehnologia digitală OLED.

În 2016, Audi a fost deja pionierul diodelor luminoase organice, așa numitele OLED. Iar acum, digitalizarea deschide o nouă eră și promite optimizarea siguranței în trafic, fiind prima tehnologie ce permite personalizarea semnăturii luminoase a blocurilor optice din spate.

Dr. Werner Thomas, managerul de proiect pentru tehnologia OLED la Audi, explică: “Tehnologia farurilor Audi a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimele decenii. Dar în același timp, ne-am ocupat intens și de dezvoltarea sistemelor de iluminare posterioare”. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram