În iunie 2020, o nouă generație a tehnologiei de iluminare a fost lansată în premieră odată cu noul Audi Q5 facelift. Este vorba despre tehnologia digitală OLED.

În 2016, Audi a fost deja pionierul diodelor luminoase organice, așa numitele OLED. Iar acum, digitalizarea deschide o nouă eră și promite optimizarea siguranței în trafic, fiind prima tehnologie ce permite personalizarea semnăturii luminoase a blocurilor optice din spate.

Dr. Werner Thomas, managerul de proiect pentru tehnologia OLED la Audi, explică: “Tehnologia farurilor Audi a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimele decenii. Dar în același timp, ne-am ocupat intens și de dezvoltarea sistemelor de iluminare posterioare”. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!