/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Doi tineri, dintre care un minor, au ajuns la spital în urma unui accident cu motocicleta, la Anenii Noi

missing
05 septembrie 2020, ora 13:28

Doi tineri de 17 și 18 ani au fost transportați la spital după ce motocicleta cu care se deplasau a fost izbită de un Mercedes pe un drum din Anenii Noi.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs vineri, 4 septembrie, în jurul orei 20:00 pe un drum din satul Hîrbovăț, raionul Anenii Noi. Un Mercedes la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani s-a ciocnit cu o motocicletă condusă de un alt tânăr de 18 ani. În urma impactului, tânărul și pasagerul care se aflau pe motocicletă au fost transportați la spitalul raional Anenii Noi. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram