/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Tragedie la Florești. O fetiță de șapte ani s-a stins, după ce a fost lovită în plin de o mașină

missing
05 septembrie 2020, ora 14:54

O fetiță de șapte ani din localitatea Prodănești a murit, după ce a fost lovită în plin de o mașină în timp ce traversa carosabilul.

Astăzi, în jurul orei 13:00,  în localitatea Prodănești din raionul Florești s-a produs un accident rutier cu tamponarea unei minore.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, un tânăr de 20 de ani, originar din localitatea Domulgeni, raionul Florești, deplasându-se la volanul unui Fiat, din direcția orașului Florești spre Chișinău, având exces de viteză, a tamponat o copilă de 7 ani.

În urma traumelor primite, minora a decedat pe loc. Aceasta era originară din satul în care s-a produs impactul și traversa partea carosabilă la 30 de metri de la trecerea pentru pietoni.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul arătând că nu se afla în stare de ebrietate alcoolică. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram