/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ucraina înregistrează un număr record de noi cazuri de COVID-19 pentru a doua zi consecutiv

missing
05 septembrie 2020, ora 17:08

Ucraina a înregistrat un număr record de 2.836 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, a anunţat sâmbătă Consiliul Naţional de Securitate, în creştere faţă de numărul record înregistrat cu o zi înainte de 2.723 de noi cazuri, relatează Reuters și Agerpres.ro.

Ucraina a impus o interdicţie temporară de intrare în ţară pentru majoritatea cetăţenilor străini, până pe 28 septembrie, şi a prelungit măsurile de restricţie până la sfârşitul lunii octombrie pentru a stopa o creştere recentă a cazurilor de COVID-19.

Consiliul de Securitate a declarat că în total în Ucraina au fost înregistrate 133.787 de cazuri de coronavirus până pe 5 septembrie, dintre care 2.811 de decese şi 61.649 de persoane însănătoşite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram