/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Cadavru găsit într-un lac din fața reședinței prințului William

missing
05 septembrie 2020, ora 18:25

Un incident neobișnuit zdruncină liniștea Ducilor de Cambridge. Un cadavru a fost găsit în lacul de la Palatul Kensington, reședința prințului William, a soției acestuia Catherine și a celor trei copii ai lor, transmite Digi24.ro.

Descoperirea macabră a fost făcută de poliție în timp ce forțele de ordine cercetau dispariția unei femei. Trupul nu era al tinerei pe care o căutau.

Acum, polițiștii încearcă să afle cine este persoana decedată.

Decesul este tratat ca neelucidat în acest moment, dar nu se crede că este vorba despre o moarte suspectă. Ancheta este în curs”, a spus un purtător de cuvânt al poliției metropolitane, citat de The Independent.

Potrivit publicației, polițiștii au identificat greșit cadavrul, inițial, și au anunțat familia tinerei dispărute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram