/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Test Drive: Mercedes-Benz 500 SEC (C126) – mașini ca asta nu se mai produc!

05 septembrie 2020, ora 18:04

Haideți să recunoaștem un lucru: în ultimii douăzeci de ani producătorii auto produc tot mai rar automobile care să le livreze pasagerilor niște emoții de neuitat. În zilele noastre, departamentele de marketing sunt cele care dictează trendul și nu designerii sau inginerii așa cum era pe timpuri.

Din păcate acest lucru îl observ din ce în ce mai des. Putem număra pe degete constructorii care încă își doresc să livreze emoții și sentimente unice celor ce le aleg mașinile. Am ajuns în ultimii ani să înțeleg că acele comunicate de presă venite de la un producător sau altul sunt aproape identice după conținut. Aceleași cuvinte, doar unele date modificate… În rest par identice.

Altă treabă era prin anii ’80 și ’90. Atunci fiecare producător ieșea din timp pe la saloanele auto cu câte un model, că toți băieții acelor ani visau la ele în fiecare seară când le priveau posterele lipite de perete.

Un asemenea model este și Mercedes-Benz 500 SEC, nu este un automobil de colecție, produs în vreun număr limitat. Este o mașină gândită de cei care cu adevărat știau să le facă în acele vremuri. Și le făceau să țină mulți ani!

De curând am dat de exemplarul din acest reportaj pe un grup de Facebook. Foarte rapid am primit și acceptul proprietarului de a filma un material cu poate cel mai bine păstrat Mercedes-Benz 500 SEC în caroserie C 126 din Moldova. Sper să vă placă ce a ieșit, că mie la sigur mi-a plăcut să conduc frumusețea asta. Vizionare plăcută și nu uitați să vedeţi şi galeria de fotografii de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram