Haideți să recunoaștem un lucru: în ultimii douăzeci de ani producătorii auto produc tot mai rar automobile care să le livreze pasagerilor niște emoții de neuitat. În zilele noastre, departamentele de marketing sunt cele care dictează trendul și nu designerii sau inginerii așa cum era pe timpuri.

Din păcate acest lucru îl observ din ce în ce mai des. Putem număra pe degete constructorii care încă își doresc să livreze emoții și sentimente unice celor ce le aleg mașinile. Am ajuns în ultimii ani să înțeleg că acele comunicate de presă venite de la un producător sau altul sunt aproape identice după conținut. Aceleași cuvinte, doar unele date modificate… În rest par identice.

Altă treabă era prin anii ’80 și ’90. Atunci fiecare producător ieșea din timp pe la saloanele auto cu câte un model, că toți băieții acelor ani visau la ele în fiecare seară când le priveau posterele lipite de perete.

Un asemenea model este și Mercedes-Benz 500 SEC, nu este un automobil de colecție, produs în vreun număr limitat. Este o mașină gândită de cei care cu adevărat știau să le facă în acele vremuri. Și le făceau să țină mulți ani!

De curând am dat de exemplarul din acest reportaj pe un grup de Facebook. Foarte rapid am primit și acceptul proprietarului de a filma un material cu poate cel mai bine păstrat Mercedes-Benz 500 SEC în caroserie C 126 din Moldova. Sper să vă placă ce a ieșit, că mie la sigur mi-a plăcut să conduc frumusețea asta. Vizionare plăcută și nu uitați să vedeţi şi galeria de fotografii de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!