Pentru prima dată, la sfârşit de aprilie, Ford Performance a introdus un one-off Mustang Cobra Jet – o maşină de curse pentru drag racing cu propulsie complet electrică – însă anunţul de atunci nu a fost cuprins de prea multe detalii.

Acum însă putem face cunoştinţă cu ceva specificaţii, dar şi cu un bun rezultat în ceea ce priveşte performanţa pe pista de drag.

Proiectat pentru a sparge obiectivele de performanță falnic, fără a utiliza o picătură de combustibil, prototipul electric Ford Mustang Cobra Jet 1400 a reuşit să înregistreze un rezultat foarte bun în drag racing: 402 metri parcurşi în 8.27 secunde şi cu o viteză de 270 km/h la ieşire. Află mai multe detalii interesante şi vezi ce poate acest prototip pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!