/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Violeta Ivanov este candidata Partidului Politic Șor la funcția de președinte al Republicii Moldova

missing
06 septembrie 2020, ora 12:41

Violeta Ivanov este candidata Partidului Politic Șor la funcția de președinte al Republicii Moldova pentru alegerile din 1 noiembrie 2020. Anunțul a fost făcut acum câteva minute în cadrul unui briefing de presă.

Candidata a fost anunțată prin Skype de către Ilan Șor.

Violeta Ivanov este o politiciană din Republica Moldova, care a îndeplinit funcția de Ministră a Ecologiei și Resurselor Naturale al Republicii Moldova între 2008-2009, iar din 2009 până în prezent este deputată în Parlamentul Republicii Moldova.

Din decembrie 2014 până în decembrie 2015 a fost președinta fracțiunii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) în parlament. În 2015, în urma unei scindări în cadrul PCRM, alături de alți 13 deputați, a părăsit partidul și s-a alăturat doi ani mai târziu Partidului Democrat din Moldova. În mai 2020, a părăsit și acest partid, alăturându-se echipei ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram