Violeta Ivanov este candidata Partidului Politic Șor la funcția de președinte al Republicii Moldova pentru alegerile din 1 noiembrie 2020. Anunțul a fost făcut acum câteva minute în cadrul unui briefing de presă.

Candidata a fost anunțată prin Skype de către Ilan Șor.

Violeta Ivanov este o politiciană din Republica Moldova, care a îndeplinit funcția de Ministră a Ecologiei și Resurselor Naturale al Republicii Moldova între 2008-2009, iar din 2009 până în prezent este deputată în Parlamentul Republicii Moldova.

Din decembrie 2014 până în decembrie 2015 a fost președinta fracțiunii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) în parlament. În 2015, în urma unei scindări în cadrul PCRM, alături de alți 13 deputați, a părăsit partidul și s-a alăturat doi ani mai târziu Partidului Democrat din Moldova. În mai 2020, a părăsit și acest partid, alăturându-se echipei ȘOR.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!