Andrei Năstase a adunat semnăturile necesare pentru înregistrarea sa la funcția de președinte. Acesta s-a prezentat astăzi la CEC.  Candidatul a adunat peste 25 de mii de semnături. 

„Mulțumim celor 25421 de semnatari și tuturor oamenilor care și-au exprimat sprijinul, din țară, din Diasporă și, nu în ultimul rând, echipelor noastre din toate raioanele Republicii Moldova. Lucrurile bune încep cu DA. Cu Demnitate și Adevăr!”, a scris vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, pe Facebook.

„Mulțumim tuturor care au semnat pentru candidatul nostru. În fiecare zi ne deplasăm în țară, vorbim cu oamenii și știm ce avem de făcut”, a declarat Alexandru Slusari.

„Este multă lume care a așteptat schimbarea imediat, dar schimbarea se face împreună”, a menționat Andrei Năstase după prezentarea listelor cu semnături la CEC.

Amintim că, CEC a aprobat înregistrarea a șapte grupuri de inițiativă pentru susținerea candidatului la prezidențiale. Decizia a fost luată pe 3 septembrie, în cadrul ședinței CEC.

Ceilalți șase candidați sunt:

Tudor Deliu – Partidul Liberal Democrat din Moldova;

Renato Usatîi – Partidul Politic „Partidul Nostru”:

Maia Sandu – Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”;

Andrian Candu – Partidul Politic „PRO MOLDOVA”;

Octavian Țîcu – Partidul Politic „Partidul Unității Naționale”;

Dorin Chirtoacă – Blocul electoral UNIREA.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020.

Data desfășurării alegerilor prezidențiale a fost stabilită pentru 1 noiembrie 2020.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!