Descoperire macabră în Chișinău. Un bărbat a fost găsit fără suflare, azi-dimineață, 7 septembrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al Capitalei. Forțele de ordine spun că victima avea 34 de ani. 

Potrivit ofițerii de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 04:53. O persoană a spus că în fața unui market a fost depistat un bărbat fără suflare. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cadavrul a fost depistat de către un angajat al marketului.

Din discuțiile cu angajații magazinului s-a stabilit că bărbatul pe parcursul nopții a stat pe parapetul din preajma magazinului și a consumat băuturi alcoolice, fiind în stare de ebrietate avansată.

La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea capului a fost stabilită o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, alte urme de luptă ori moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului bărbatului. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, ofițerii de investigație și urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele cazului dat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!