Descoperire macabră în Chișinău. Un bărbat a fost depistat fără suflare pe bulevardul Ștefan cel Mare

07 septembrie 2020, ora 10:18

Descoperire macabră în Chișinău. Un bărbat a fost găsit fără suflare, azi-dimineață, 7 septembrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare din sectorul Centru al Capitalei. Forțele de ordine spun că victima avea 34 de ani. 

Potrivit ofițerii de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 04:53. O persoană a spus că în fața unui market a fost depistat un bărbat fără suflare. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cadavrul a fost depistat de către un angajat al marketului.

Din discuțiile cu angajații magazinului s-a stabilit că bărbatul pe parcursul nopții a stat pe parapetul din preajma magazinului și a consumat băuturi alcoolice, fiind în stare de ebrietate avansată.

La examinarea cadavrului de către medicul legist în regiunea capului a fost stabilită o plagă care preliminar este caracteristică căderii de la înălțime, alte urme de luptă ori moarte violentă pe suprafața corpului nu au fost depistate.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilită cu exactitate cauza decesului bărbatului. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, ofițerii de investigație și urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele cazului dat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram