/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Premieră: Noul Mercedes-Benz G 350 – cu motor cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri

missing
07 septembrie 2020, ora 10:31

Nu este vreo glumă de 1 aprilie, deşi nici pe aproape nu suntem de această dată din calendar. Noul Mercedes-Benz G-Class pe bune a fost lansat într-o versiune G 350, care ascunde sub capotă un motor turbo pe benzină, cu patru cilindri şi cu un volum de doar 2.0 litri!

Ştim că pare parcă ceva ieşit din comun, însă nu şi pentru piaţa din China, acolo unde există chiar şi S-Class cu motor de 2.0 litri sau CLS cu motor de 1.5 litri, asta pentru că local, automobilele cu propulsoare voluminoase se taxează mai scump, motiv pentru care clienţii fie se pierd, fie optează pentru electromobile.

De notat este că în istoria SUV-ului iconic au mai existat motorizări similare. De exemplu, de la originea G-Class-ului stradal şi până în anul 1995, iar pe modelele din seria W461 au existat până în anul 2001. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram