Nu este vreo glumă de 1 aprilie, deşi nici pe aproape nu suntem de această dată din calendar. Noul Mercedes-Benz G-Class pe bune a fost lansat într-o versiune G 350, care ascunde sub capotă un motor turbo pe benzină, cu patru cilindri şi cu un volum de doar 2.0 litri!

Ştim că pare parcă ceva ieşit din comun, însă nu şi pentru piaţa din China, acolo unde există chiar şi S-Class cu motor de 2.0 litri sau CLS cu motor de 1.5 litri, asta pentru că local, automobilele cu propulsoare voluminoase se taxează mai scump, motiv pentru care clienţii fie se pierd, fie optează pentru electromobile.

De notat este că în istoria SUV-ului iconic au mai existat motorizări similare. De exemplu, de la originea G-Class-ului stradal şi până în anul 1995, iar pe modelele din seria W461 au existat până în anul 2001. Citeşte articolul mai departe şi află cât costă o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!