Conducătorul unui Renault Scenic a fost reţinut de poliţie după ce “s-a dat în spectacol” în parcul Afgan din sectorul Rîşcani al capitalei.

De dimineaţă devreme acesta a pătruns pe teritoriul parcului, acolo unde a încercat de mai multe ori să derapeze în jurul monumentului central, turând motorul la maxim, motiv pentru care zeci de cetăţeni au fost treziţi din somn, iar o tânără chiar a filmat câteva momente ale distracţiei sale.

Contactată pentru detalii Natalia Golovco, ofiţer de presă al INSP, ne-a comunicat că instituţia pe care o reprezintă s-a autosesizat în baza imaginilor de mai sus, care au devenit virale în spaţiul online. Citeşte articolul mai departe şi află ce a descoperit poliţia, pe AutoBlog.MD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!