/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ultima oră! Medicii l-au scos pe Alexei Navalnîi din coma medicamentoasă

07 septembrie 2020, ora 16:23

Medicii de la clinica din Berlin „Charite” anunță că l-au scos treptat pe Alexei Navalnîi din coma medicamentoasă în care se afla și l-au deconectat de la ventilator. Potrivit instituției, Navalinîi a început să reacționeze la apelurile altora.

Totodată, medicii spun că este prea devreme pentru a evalua potențialele efecte pe termen lung ale otrăvirii.

Într-un mesaj al clinicii, se spune că medicii curanți sunt în strâns contact cu soția domnului Navalnîi, iar în urma consultărilor cu aceasta, Charité este sigură că decizia de a face publice detaliile stării pacientului ar fi în conformitate cu dorințele sale.

Alexei Navalnîi este în comă din 20 august. Acestuia i s-a făcut rău în timpul zborului la bordul avionului Tomsk-Moscova, după care linia a aterizat urgent la Omsk, unde politicianul a fost internat. Două zile mai târziu a fost dus la clinica Charite din Berlin.

Pe 2 septembrie, autoritățile germane au anunțat că Navalnîi a fost otrăvit cu un agent nervos din grupul Novichok.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram