Poliția turcă a amendat un bărbat care vindea pe o stradă din Istanbul pepeni verzi pentru 5 lire kilogramul (puţin peste 11 lei moldoveneşti, la cursul de schimb actual).

Nu ar fi fost o ştire asta dacă nu am fi aflat şi noi din ce maşină anume o făcea. Fructele se găseau în portbagajul de sub capota unui Lamborghini Aventador cu minim 700 de CP!

Conform informaţiilor disponibile, situaţia fiind pe larg mediatizată mai în orice buletin de ştiri de la orice post TV din Turcia, comerţul stradal, dar chiar direct în stradă, a fost organizat în ziua de 2 septembrie. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile virale, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!