/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Istanbul: Un turc a fost amendat pentru că vindea ilegal pepeni verzi, din portbagajul unui Lamborghini

missing
08 septembrie 2020, ora 13:16

Poliția turcă a amendat un bărbat care vindea pe o stradă din Istanbul pepeni verzi pentru 5 lire kilogramul (puţin peste 11 lei moldoveneşti, la cursul de schimb actual).

Nu ar fi fost o ştire asta dacă nu am fi aflat şi noi din ce maşină anume o făcea. Fructele se găseau în portbagajul de sub capota unui Lamborghini Aventador cu minim 700 de CP!

Conform informaţiilor disponibile, situaţia fiind pe larg mediatizată mai în orice buletin de ştiri de la orice post TV din Turcia, comerţul stradal, dar chiar direct în stradă, a fost organizat în ziua de 2 septembrie. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile virale, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram