Noul VW Caddy California se prezintă ca o soluţie ideală pentru călătorii de odihnă în cuplu

missing
08 septembrie 2020, ora 15:19

Volkswagen produce deja case pe roţi precum T6.1 California și Grand California pe bază de Crafter, însă acum în această linie de modele de agrement se alătură un frate mai mic – Caddy California.

Maşina se adresează celor care doresc să-şi petreacă timpul departe de civilizație, inclusiv peste noapte, dar în același timp vor să fie păstrate avantajele unui vehicul compact.

Noutatea a înlocuit modelul de agrement disponibil anterior – Caddy Beach. Din punct de vedere al designului exterior nu se deosebeşte cu nimic faţă de a cincea generație dezvăluită mai devreme în acest an. Toate diferenţele se ascund mai degrabă la interior. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram