Volkswagen produce deja case pe roţi precum T6.1 California și Grand California pe bază de Crafter, însă acum în această linie de modele de agrement se alătură un frate mai mic – Caddy California.

Maşina se adresează celor care doresc să-şi petreacă timpul departe de civilizație, inclusiv peste noapte, dar în același timp vor să fie păstrate avantajele unui vehicul compact.

Noutatea a înlocuit modelul de agrement disponibil anterior – Caddy Beach. Din punct de vedere al designului exterior nu se deosebeşte cu nimic faţă de a cincea generație dezvăluită mai devreme în acest an. Toate diferenţele se ascund mai degrabă la interior. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!