/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Și-a prezentat scuzele de rigoare. Nicolae Furtună după declarațiile de ieri: „Oamenii nu mi-au înțeles corect mesajul”

missing
08 septembrie 2020, ora 11:22

Nicolae Furtună și-a prezentat oficial scuzele de rigoare și a pus accent pe faptul că oamenii i-au înțeles greșit mesajul. Acesta și-a prezentat scuzele de rigoare într-un briefing de presă.

„Nu este prima dată când termenul de povară pentru COVID este utilizat, inclusiv de mine. Vreau să vin cu empatie pentru persoanele care nu au înțeles mesajul meu. Îmi prezint scuzele mele. Din punct de vedere medical consider că este un termen corect. În toată activitatea am fost alături de suferințele oamenilor. Sunt un om viu și sufăr în rând cu toate persoanele. Săptămână trecută am petrecută pe ultimul drum fostul coleg. Scopul meu de astăzi este să prezint încă odată scuzele mele”, a declarat Furtună.

Amintim că, Șeful Agenției Naționale de Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a declarat într-o emisiunea TV că: „pandemia de COVID-19 a luat viața celor care și așa erau o povară pentru ei și pentru cei din jur”. Nicolae Furtună s-a referit la pacienții care aveau, concomitent cu coronavirus, și boli cum ar fi cancerul, diabetul zaharat sau patologii cardiovasculare.

În prezent, în Republica Moldova numărul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 1074. Totodată, peste 40 de mii de oameni s-au infectat de la începutul pandemiei.

Nicolae a fost numit director la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică la 28 ianuarie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram