/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Procurorul general beneficiază de pază de stat. Stoianoglo: „Au fost informații că viața mea și a familiei este în pericol”

08 septembrie 2020, ora 21:49

Procurorul general Alexandr Stoianoglo beneficiază de pază de stat. Acesta a declarat astăzi, 8 septembrie, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că au fost informații precum că viața sa și a familiei este în pericol. 

„Eu nu am solicitat pază de stat. De la un serviciu special au fost informații că viața mea și a familiei este în pericol. O astfel de decizie (n.r. de a beneficia de pază de stat) a fost luată de către conducerea țării. Este vorba de angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Procurorul general este de părere că el nu mereu va beneficia de pază de stat. „Noi acum avem o situație politică de loc simplă. Nu exclud că asta este legat și de funcția pe care o dețin, dar și dosarele de rezonanță, pe care le gestionăm, precum furtul miliardului”, a menționat procurorul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram