Procurorul general Alexandr Stoianoglo beneficiază de pază de stat. Acesta a declarat astăzi, 8 septembrie, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că au fost informații precum că viața sa și a familiei este în pericol. 

„Eu nu am solicitat pază de stat. De la un serviciu special au fost informații că viața mea și a familiei este în pericol. O astfel de decizie (n.r. de a beneficia de pază de stat) a fost luată de către conducerea țării. Este vorba de angajații Serviciului de Protecție și Pază de Stat”, a declarat Alexandr Stoianoglo.

Procurorul general este de părere că el nu mereu va beneficia de pază de stat. „Noi acum avem o situație politică de loc simplă. Nu exclud că asta este legat și de funcția pe care o dețin, dar și dosarele de rezonanță, pe care le gestionăm, precum furtul miliardului”, a menționat procurorul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!