Un nou reper, ce părea cândva imposibil de atins, a cedat în fața marelui Cristiano Ronaldo. Portughezul a ajuns la 100 de goluri pentru echipa națională. În toată istoria fotbalului, un singur om a înscris mai mult. Ronaldo însă nu are de gând să se oprească, vrea să devină recordman absolut.

Cristiano Ronaldo are o misiunea grea în Liga Națiunilor, să-și apere titlul de campion. Dar, până atunci, portughezul vrea să doboare și alte recorduri. În meciul de aseară, contra Suediei, marele Cristiano a reușit golul cu numărul 100 în tricoul selecționatei, devenind al doilea om, după iranianul Ali Daei, care a reușit o asemenea performanță.

Ali Daei a reușit să înscrie 109 goluri. Așa că, pentru a micșora cât mai curând diferența, Cristiano a mai înscris încă un gol în poarta Suediei.

Acum, Cristiano Ronaldo are 101 goluri și mai are nevoie de încă opt reușite pentru a egala renumitul record al lui Daei. Cândva, acest lucru părea ireal, însă Cristiano, de ani buni, demonstrează, că pentru el nimic nu este imposibil.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!