/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cristiano Ronaldo atinge reperul istoric de 100 de goluri pentru națională

missing
09 septembrie 2020, ora 18:16

Un nou reper, ce părea cândva imposibil de atins, a cedat în fața marelui Cristiano Ronaldo. Portughezul a ajuns la 100 de goluri pentru echipa națională. În toată istoria fotbalului, un singur om a înscris mai mult. Ronaldo însă nu are de gând să se oprească, vrea să devină recordman absolut.

Cristiano Ronaldo are o misiunea grea în Liga Națiunilor, să-și apere titlul de campion. Dar, până atunci, portughezul vrea să doboare și alte recorduri. În meciul de aseară, contra Suediei, marele Cristiano a reușit golul cu numărul 100 în tricoul selecționatei, devenind al doilea om, după iranianul Ali Daei, care a reușit o asemenea performanță.

Ali Daei a reușit să înscrie 109 goluri. Așa că, pentru a micșora cât mai curând diferența, Cristiano a mai înscris încă un gol în poarta Suediei.

Acum, Cristiano Ronaldo are 101 goluri și mai are nevoie de încă opt reușite pentru a egala renumitul record al lui Daei. Cândva, acest lucru părea ireal, însă Cristiano, de ani buni, demonstrează, că pentru el nimic nu este imposibil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram