Colegii de la Promotor au făcut publică în exclusivitate, înainte de premiera detaliată a noilor modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, prima fotografie cu designul interior care ar fi a lui Logan sau Sandero, deşi acesta va fi în mare parte similar pe toate modelele. Conţinutul le-a fost trimis de un cititor.

Reieşind din cele văzute la momentul de faţă, consola centrală este ascunsă în spatele volanului, astfel că nu se pot vedea clar cum sunt aranjate comenzile climatizării și ale sistemului multimedia, deşi designul ar putea fi similar cu ceea ce se poate găsi pe noul Clio sau noul Duster.

În schimb, un buton aflat pe tunelul central, indică despre o adevărată revoluţie pentru Dacia – o manetă a frânei de mână va fi înlocuită de una electrică! Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată noile modele Dacia la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!