/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

E cer şi pământ faţă de actualele modele! Iată cum arată interiorul noilor Dacia Logan şi Sandero

missing
09 septembrie 2020, ora 11:38

Colegii de la Promotor au făcut publică în exclusivitate, înainte de premiera detaliată a noilor modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, prima fotografie cu designul interior care ar fi a lui Logan sau Sandero, deşi acesta va fi în mare parte similar pe toate modelele. Conţinutul le-a fost trimis de un cititor.

Reieşind din cele văzute la momentul de faţă, consola centrală este ascunsă în spatele volanului, astfel că nu se pot vedea clar cum sunt aranjate comenzile climatizării și ale sistemului multimedia, deşi designul ar putea fi similar cu ceea ce se poate găsi pe noul Clio sau noul Duster.

În schimb, un buton aflat pe tunelul central, indică despre o adevărată revoluţie pentru Dacia – o manetă a frânei de mână va fi înlocuită de una electrică! Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată noile modele Dacia la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram