Fostul judecător și președinte al Curții Constituționale Mihai Poalelungi a devenit avocat. Despre aceasta a anunțat Uniunea Avocaților din Moldova, care a prezentat o listă cu alți 75 de proaspeți avocați.

Mihai Poalelungi a fost în fruntea CC în iunie 2019, atunci când Înalta Curte a declarat neconstituțională formarea noii coaliții parlamentare (PSRM și ACUM) și numirea premierului de atunci Maia Sandu și președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-a declarat ilegale.

Mihai Poalelungi a deţinut anterior postul de vicepreşedinte la CSJ, iar între anii 2008-2012, cel de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului din partea Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!