/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO FOTO/ Caz tragic în Capitală. O femeie a decedat în drum spre casă. Soțul: „Noaptea i-a fost rău, avea ceva cu inima”

missing
09 septembrie 2020, ora 14:14

S-a simțit rău aseară, azi a mers la prima oră la medic, iar în drum spre casă a decedat. Este vorba despre o femeie care a căzut chiar în stradă și s-a stins din viață la doar câteva clipe după aceasta. Când au ajuns, medicii de pe ambulanță au constatat decesul – doar atât au reușit. Soțul femeii, ne-a povestit însă, că de ieri aceasta avea dureri de inimă, dar i-a fost frică să cheme salvarea, ca nu cumva să fie diagnosticată cu Covid.

ALEXEI, SOȚUL FEMEII DECEDATE:Noaptea i-a fost rău, avea ceva cu inima. Am vrut să chem salvarea, dar știți acum cu Covid-ul acesta… Te ia cu o boală și apoi ai alta. V-a fost frică să chemați salvarea? -Mai întrebați?”.

Soțul femeii decedate ne-a povestit că de ieri seara aceasta s-a plâns că are dureri de inimă, deși zice că nu avea mari probleme cu sănătatea. Azi dimineața, cei doi au mers la o policlinică din sectorul Centru, unde medicul i-a prescris femeii mai multe injecții. Soții deja mergeau spre casă, când brusc femeia a căzut.
„Salvarea a fost, dar deja era prea târziu când s-a apropiat”.

ALEXEI, SOȚUL FEMEII DECEDATE:Când a venit salvarea, a spus că nu conta, 2, 3 minute. Oricum a făcut infarct…”.

Femeia avea 65 de ani și trăia doar cu soțul. Aceasta trăia doar cu soțul său, copiii fiind plecați în străinătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram