S-a simțit rău aseară, azi a mers la prima oră la medic, iar în drum spre casă a decedat. Este vorba despre o femeie care a căzut chiar în stradă și s-a stins din viață la doar câteva clipe după aceasta. Când au ajuns, medicii de pe ambulanță au constatat decesul – doar atât au reușit. Soțul femeii, ne-a povestit însă, că de ieri aceasta avea dureri de inimă, dar i-a fost frică să cheme salvarea, ca nu cumva să fie diagnosticată cu Covid.

ALEXEI, SOȚUL FEMEII DECEDATE:Noaptea i-a fost rău, avea ceva cu inima. Am vrut să chem salvarea, dar știți acum cu Covid-ul acesta… Te ia cu o boală și apoi ai alta. V-a fost frică să chemați salvarea? -Mai întrebați?”.

Soțul femeii decedate ne-a povestit că de ieri seara aceasta s-a plâns că are dureri de inimă, deși zice că nu avea mari probleme cu sănătatea. Azi dimineața, cei doi au mers la o policlinică din sectorul Centru, unde medicul i-a prescris femeii mai multe injecții. Soții deja mergeau spre casă, când brusc femeia a căzut.
„Salvarea a fost, dar deja era prea târziu când s-a apropiat”.

ALEXEI, SOȚUL FEMEII DECEDATE:Când a venit salvarea, a spus că nu conta, 2, 3 minute. Oricum a făcut infarct…”.

Femeia avea 65 de ani și trăia doar cu soțul. Aceasta trăia doar cu soțul său, copiii fiind plecați în străinătate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!