Lucrările de construcție a scuarului „Mihai Eminescu” din centrul Chișinăului vor fi finalizate până la Hramul orașului. Despre aceasta a declarat Primăria municipiului Chișinău.

Anunțul vine după ce primarul general, Ion Ceban, a inspectat șantierul de reabilitare a scuarului, pentru a verifica gradul de realizare, precum și calitatea lucrărilor aflate în desfășurare.

Până în prezent, au fost executate lucrări de decapare bordurilor și asfaltului vechi, curățirea copacilor și trasate rețelele pentru iluminat și irigare a zonelor verzi. Totodată muncitorii au început montarea bordurilor noi pentru alei și aplicarea pavelelor pietonale.

În premieră, în scuar vor fi aplicate mai multe elemente inovative, printre care iluminatul artistic și aplicarea pavajului într-un alt stil decât cel obișnuit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!