Un copil a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni, în orașul Ialoveni. Accidentul a avut loc azi, la amiază. Șoferul spune că accidentul s-a produs pe motiv că nu ar fi observat când copilul traversa strada. 

Poliția spune că un automobil de marca Audi, condus de un bărbat de 74 de ani, a tamponat un copil de 11 ani care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, minorul a fost rănit și transportat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău pentru investigații medicale.

Trecerea de pietoni era marcată și semnalizată cu indicator corespunzător. Din declarațiile prealabile ale șoferului, acesta nu ar fi observat când copilul traversa strada. În dependență de gravitatea leziunilor corporale se va decide dacă persoana vinovată va fi sancționată penal sau contravențional.

Foto: Poliția

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!