/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Igor Dodon, despre campania electorală: „Va fi fără dezbateri electorale și fără buillboard-uri, voi fi alături de oameni”

09 septembrie 2020, ora 18:53

Igor Dodon, candidatul susținut de PSRM la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, susține că nu va participa la dezbaterile electorale de la posturile TV și nici nu va avea panouri publicitare. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon, miercuri 9 septembrie, în cadrul unei ediții speciale de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

Igor Dodon, candidat la funcția de președinte:Eu nu o să am buillboard-uri în această campanie, va fi o campanie fără dezbateri electorale. Mă aștept să fie diferită această campanie. Materiale și noroi au fost în toate campaniile, noi nu vom răspunde cu aceeași monedă. Eu cred că oameni mai multor vor aprecia. Mai bine să fiu alături de oameni în acest timp. Voi merge prin raioane, voi discuta cu oamenii”.

Astăzi, Igor Dodon și-a anunțat candidatura la prezidențialele din 1 noiembrie. Acesta a mers la CEC împreună cu deputații Vlad Batrâncea și Vasile Bolea. Dodon este candidat independent, iar liderul grupului de inițiativă este socialitul Vlad Batrâncea.

Astfel, grupul de inițiativă privind înregistrarea candidatului la alegerile Președintelui Republicii Moldova a depus actele la Comisia Electorala Centrală.

Amintim că, scrutinul din acest se va desfășura pe 1 noiembrie.

Igor Dodon este actualul șef de stat. Acesta a fost ales în calitate de președinte în 2016. Atunci, Dodon a candidat din partea PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram