Igor Dodon, candidatul susținut de PSRM la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, susține că nu va participa la dezbaterile electorale de la posturile TV și nici nu va avea panouri publicitare. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon, miercuri 9 septembrie, în cadrul unei ediții speciale de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

Igor Dodon, candidat la funcția de președinte:Eu nu o să am buillboard-uri în această campanie, va fi o campanie fără dezbateri electorale. Mă aștept să fie diferită această campanie. Materiale și noroi au fost în toate campaniile, noi nu vom răspunde cu aceeași monedă. Eu cred că oameni mai multor vor aprecia. Mai bine să fiu alături de oameni în acest timp. Voi merge prin raioane, voi discuta cu oamenii”.

Astăzi, Igor Dodon și-a anunțat candidatura la prezidențialele din 1 noiembrie. Acesta a mers la CEC împreună cu deputații Vlad Batrâncea și Vasile Bolea. Dodon este candidat independent, iar liderul grupului de inițiativă este socialitul Vlad Batrâncea.

Astfel, grupul de inițiativă privind înregistrarea candidatului la alegerile Președintelui Republicii Moldova a depus actele la Comisia Electorala Centrală.

Amintim că, scrutinul din acest se va desfășura pe 1 noiembrie.

Igor Dodon este actualul șef de stat. Acesta a fost ales în calitate de președinte în 2016. Atunci, Dodon a candidat din partea PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!