McLaren a pregătit două ediţii speciale şi limitate a modelului Senna, numite LM şi Can-AM, însă despre niciuna dintre ele nu a comunicat nimic pe cale oficială, deşi despre ele circulă informaţii încă din 2019.

Acum însă aflăm ceva detalii despre Senna LM datorită a doi dealeri americani care l-au prezentat acum câteva ore şi care vor pune la dispoziţia clienţilor din toată SUA doar cinci exemplare!

Douăzeci și cinci de ani în urmă, iconicul McLaren F1 GTR a întâmpinat alţi veterani de curse la competiţia istorică de 24 de ore de la Le Mans pentru prima dată. Atunci, McLaren nu numai că s-a calificat, ci şi a zdrobit competiția pentru a aduce acasă cel mai de succes debut din istoria cursei. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!