/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

McLaren Senna LM există în doar 20 de exemplare, unul dintre care a fost deja avariat în această vară

missing
09 septembrie 2020, ora 11:25

McLaren a pregătit două ediţii speciale şi limitate a modelului Senna, numite LM şi Can-AM, însă despre niciuna dintre ele nu a comunicat nimic pe cale oficială, deşi despre ele circulă informaţii încă din 2019.

Acum însă aflăm ceva detalii despre Senna LM datorită a doi dealeri americani care l-au prezentat acum câteva ore şi care vor pune la dispoziţia clienţilor din toată SUA doar cinci exemplare!

Douăzeci și cinci de ani în urmă, iconicul McLaren F1 GTR a întâmpinat alţi veterani de curse la competiţia istorică de 24 de ore de la Le Mans pentru prima dată. Atunci, McLaren nu numai că s-a calificat, ci şi a zdrobit competiția pentru a aduce acasă cel mai de succes debut din istoria cursei. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram