Preşedintele Belarusului Aleksandr Lukaşenko a oferit un comentariu, după ce la sfârșitul lunii august a venit cu vestă antiglonț și armă în mână la reședința sa, Palatul Independenţei, scrie meduza.io. 

„Am fost un pic iritat. Au fost informații precum că copiii președintelui se află la Rostov, iar șeful statului a fugit și am demonstrat că sunt pe loc. Nu sunt un laș și nu am de gând să fug. Când protestatarii s-au îndreptat spre Palatul Independenței, am decis să văd ce se întâmplă acolo. Am urcat într-un elicopter, iar ticăloșii americani văd tot din spațiu și au transmis această informație protestatarilor”, a declarat Aleksandr Lukaşenko într-un interviu pentru presa rusă.

Menționăm că, reşedinţa este situată la circa doi kilometri de locul unde susţinătorii opoziţiei s-au mobilizat în masă la sfârșitul lunii august, menţinând presiunea la două săptămâni de la declanşarea unei mişcări de protest istorice.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!